Denne privatlivspolitik gælder enhver tjeneste, der tilbydes af YesDefend Limited.

Når du bruger tjenesterne, hjemmesiden med mere, som leveres af YesDefend Limited, leverer du, kunden, en række forskellige oplysninger inklusiv personlige data til YesDefend Limited. Denne data samles, registreres og behandles af YesDefend Limited.

Når du bruger vores hjemmeside og nogle af vores tjenester, som leveres af YesDefend Limited, accepterer du denne privatlivspolitik, såvel som du accepterer, at YesDefend Limited behandler kundens personlige data i den udstrækning som måtte være nødvendig for at levere de tjenester, som kræves af kunden.

YesDefend Limited forpligtes til at respektere de bestemmelser, som gælder for behandlingen af personlige data, inklusive indsamling, brug, lagring, deling og beskyttelse af sådanne data.

Hvordan opbevarer YesDefend Limited persondata?

YesDefend Limited vil udelukkende behandle persondata i overensstemmelse med denne privatlivspolitik og YesDefend Limiteds generelle vilkår og betingelser.
Alle persondata opbevares sikkert og i overensstemmelse med tilstrækkelige sikkerhedsforanstaltninger. Sådanne sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres jævnligt for at sikre kundens rettigheder.

Hvorfor behandler YesDefend Limited persondata?

Kundens køb af tjenester af YesDefend Limited anses for at være en instruktion fra kunden til YesDefend Limited om at behandle de nødvendige persondata for at kunne levere kontraktsmæssig tjeneste og services. Persondataene indsamlet af YesDefend Limited vil hovedsaligt anvendes for at fuldføre betalinger for sådanne tjenester og services.

YesDefend Limited behandler kun persondata til ovenstående formål.

Hvis kunden har givet sit udtrykkelige samtykke til at modtage direkte markedsføring inklusive nyheder, tilbud mm. fra YesDefend Limited, vil YesDefend Limited også anvende den indsamlede information til at målrette markedsføringen specifikt til kunden.

Når kunden sender en mail til eller på enhver anden måde kommunikerer med YesDefend Limited, giver kunden samtidig tilladelse til, at YesDefend Limited må opbevare sådanne henvendelser med det formål at besvare dem såvel for at forbedre YesDefend Limiteds tjenester og kundeservice.

Hvilke persondata behandler YesDefend Limited?

For at kunne fuldføre betaling for tjenester og services leveret af YesDefend Limited, indsamler YesDefend.dk kundens navn (en kontaktperson i det tilfælde kunden er en virksomhed), adresse, telefonnummer, mailadresse, såvel som anden kontaktinformation og kreditkortoplysninger, som anvendes til fakturering og ordrebekræftigelse.

Når kunden bruger YesDefends hjemmeside, registreres et antal serverlogfiler, som bl.a. kan indeholde information om ip-adresser, browsertype, browsersproget og tidspunkt og dato for forespørgslen. Denne information kan anvendes til at identificere kundens browser og andre ting.

Hvem deler YesDefend Limited persondata med?

Kundens persondata vil kun videregives til tredjeparter eller underleverandører af tjenester, hvis det er nødvendigt for YesDefend Limited for at kunne yde de ønskede tjenester og services til kunden.

Tilgangen til persondata begrænses til ansatte i YesDefend Limited og underleverandører, der – som led i deres ansættelsesforhold eller levering af tjenesteydelser til YesDefend Limited – er nødt til at have adgang til persondataene i den pågældende sag. Alle sådanne ansatte eller underleverandører er underlagt tavshedspligt eller en databehandlingsaftale.

Hvad er mine rettigheder som kunde?

Hvis en kunde skulle ønske at få indsigt i de persondata, som behandles af YesDefend Limited, kan kunden kontakte YesDefend.dk via mail på kundeservice@yesdefend.dk.

Hvis nogen persondata er registreret forkert, eller hvis kunden har andre indvendinger angående persondatabehandlingen, kan kunden også kontakte YesDefend Limited på kundeservice@yesdefend.dk og begære persondataene rettet, blokeret eller slettet.

Kunden har ret til at tilgå sine persondata, som behandles af YesDefend Limited, lige så vel som kunden har ret til at udbede sig en kopi af alle sine persondata, som YesDefend Limited behandler eller har behandlet. I sådanne sager skal kunden kontakte YesDefend Limited via mail på kundeservice@yesdefend.dk og anmode om tilgang eller en kopi af persondataene.

Hvornår slettes persondata?

Når kunden køber tjenester og programmel fra YesDefend Limited, behøver YesDefend Limited kundens personlige oplysninger som dokumentation, indtil tjenesten er betalt og leveret, ligesom YesDefend Limited muligvis er nødt til at lagre persondata af regnskabsmæssige årsager m.m.. Når der ikke længere eksisterer et formål for persondatabehandling, vil sådanne data slettes.

Hvis kunden er skrevet op til YesDefend Limiteds nyhedsbrev eller hvis kunden har samtykket til YesDefend Limiteds brug af kundens persondata til markedsføringsformål, vil kundens persondata opbevares i to år efter kunden er stoppet med sådanne tjenester.

Ændringer

YesDefend Limited forbeholder sig retten til på ethvert tidspunkt at ændre denne privatlivspolitik. Imidlertid vil kundens rettigheder aldrig begrænses uden kundens forudgående skriftlige samtykke. På forhånd tak.

YesDefend Limited
2003, 20/F, Tower 5
33 Canton Road
China Hong Kong City
Tsim Sha Tsui, Kowloon
Hong Kong

Company reg no: 3079832

 

Sidst opdateret 29 November2021.