Beskyt din PC mod virus og trusler

Hvordan beskyttes din PC mod virus? YesDefend.com er et all-in-one antivirusværktøj og giver dig de bedste og lettelse metoder til at beskytte din Windows i realtid. Det blokerer ikke kun for alle potentielle trusler fra virusser, spyware, ransomware og andre former for malware med den 23% større database. Det giver også en dobbelt så sikker online oplevelse sammen med den seneste verdenskendte Bitdefender motor.

Dansk Antivirus
Protector

Sikring af personlige data

Din computer er samlingspunkt for alle dine personlige oplysninger. Hvordan holdes disse data sikre? Hvad YesDefend.com gør, er at oprette et sikkerhedsskjold, som forhindrer følsomme personlige data såsom filer, photos, kontakter og digitale fingeraftryk i at blive stjålet af uautoriserede personer. Det stopper hackers i at overtage din PC på fjern afstand. Er der uautoriseret adgang til dine private data, vil programmet blokere for adgang ved øjeblikkelig registrering af sådanne aktiviteter.

Surf på internettet uden risiko

Inden du går på en ny hjemmeside, spørger du måske dig selv ”er det sikkert et åbne denne hjemmeside?” YesDefend.com og vores samarbejdspartnere sikrer altid dig og dit privatliv online. Den opgraderede browserbeskyttelse indeholder email-beskyttelse, fjernelse af annoncer, surfing beskyttelse, anti-sporing og en startside-advisor, som sikrer et beskyttet surfing-miljø. Det giver en et-kliks-løsning, som beskytter mod phishing scams, invaderende online sporing og andre browser-baserede trusler og vi holder os altid opdateret med seneste beskyttelser.

Online computer hjælp
Sikkerhed på nettet

Accelerer din Windows

YesDefend.com er også et optimeringsværktøj til dit system og accelerer din langsomme PC. Det rydder tonsvis af junkfiler, midlertidige filer og cache i din Dropbox, Steam, Chrome og andre browsere og software og frigør dermed plads på din harddisk, så dit system svarer og fungere hurtigere. Derudover, kan den 42% større database for Startup Optimizer nemt håndtere overflødige opstartsposter og tjenester for at forkorte opstartstiden. Samtidigt, forøger Internet Booster internethastigheden og giver en gnidningsløs PC-oplevelse.

Udvalgte YesDefend Produkter

Her ser du nogle af vores udvalgte produkt-pakker, som tilbydes til kunder – for at opnå maksimal online sikkerhed.
Alle pakkerne opfylder forskellige behov og er organiske – alt efter behov, antal enheder og hvad du vil beskyttes imod – kontakt vores kundeservice for at hører nærmere og få et uforpligtende tilbud, som passer lige præcis til dine personlige eller families behov…

Dansk Antivirus

Privat Pakke

Dansk Internetsikkerhed

Familie Pakke

Online sikkerhedstjenester

Sikkerheds Pakke

YesDefend Antivirus Systems

PC Hjælp Pakke

YesDefend Danmark

24/7 Support Pakke

24/7 Kundeservice

Som en del af alle vores produkter, tilhører en kundeservice-pakke, så I som kunder altid kan føle jer sikre og altid kan ringe til YesDefend Danmark, for at modtage hjælp på telefon, fjernsupport eller email. Vores team er altid klar og venter på at hjælpe dig med din online sikkerhed.

  •  (+45) 65748424

  • 24/7 Kundeservice.

  • Ingen spørgsmål er dumme.

  • Vi har altid en, der venter på at hjælpe dig.

  • Over 10.000 glade kunder.

  • Vores mål er at få dig til at føle dig sikker.

customer-service

Start din gratis PC-scanning og konsultation

Forespørg 1 konsultation og en af vores YesDefend Danmark eksperter vil ringe til dig og hjælpe dig med en gratis PC/laptop scanning for at kontrollere, om du er fuldstændig sikret eller udsat på nogen måde. Vi tilbyder hurtig og nem installation, en brugervenlig grænseflade og fleksible planer, der passer til alle dine behov!

– En gratis scanning og konsultation er ikke bindende for et køb.