Online shopping har vokset i mange år, og det er sjovt. Du klikker bare på en knap og får varerne lige uden for døren. Desuden har udbruddet af covid-19 betydeligt fremmet væksten i online shopping. Men problemet begynder, når du indsender dine kreditkort-/ betalingskortoplysninger på forskellige websteder. Online transaktioner forløber ikke altid problemfrit. Efterhånden som internettet skrider frem og giver mange fordele for sine brugere, giver det flere chancer for cyberkriminelle. De retter sig mod uskyldige mennesker og sætter dem i problemer. Selvom disse svindel stiger dag for dag, begrænser det ikke online shopping. Selvfølgelig kan du shoppe sikkert online. Du kan spørge hvordan? Det er fordi vi på YesDefend.dk har introduceret specielle antivirusprogrammer, der forsvarer dine personlige oplysninger mod cybertrusler.

Hvordan YesDefend, beskytter dig mod cyberangreb under online shopping?
De brugere, der udfører netbank og handler oftere, bør overveje onlinesikkerhed meget alvorligt. Det anbefales at holde dine enheder opdaterede. Mens installation af et pålideligt antivirusprogram giver 100% tillid, når du udfører netbank eller e-shopping.

YesDefend.dk har antivirusprogrammer, der har beskyttelse i flere lag og beskytter din enhed mod kriminelle aktiviteter. Disse programmer giver onlinesikkerhed og har en intelligensidentifikationsfunktion. Denne funktion hjælper med at opdage den potentielle trussel og underrette brugerne let. Regelmæssig scanning giver dig mulighed for at udføre online aktiviteter med tillid. De programmer, der tilbydes af YesDefend.dk, giver et ekstra lag af beskyttelse. Disse sikkerhedsprogrammer sikrer, at du besøger sikre og autentiske websteder, downloader malware-fri filer og ikke åbner phishing-e-mails.

Hvordan identificeres det, at dine oplysninger er i fare?

Du kan muligvis se nogle betydelige problemer med din enhed. Enheden målrettet af cyberkriminelle begynder at handle unormalt. Du bemærker muligvis langsom computerbehandling, filer og programmer begynder at køre automatisk, du får e -mails, der kræver dine bankoplysninger osv.

Hvad skal man gøre for beskyttelsen?
Det første trin er at have et pålideligt og autentisk antivirusprogram til at beskytte din enhed og personlige data mod cybertyveri. Online transaktioner er altid tilbøjelige til cyberangreb. Så for at undgå tab skal du tage følgende foranstaltninger.

• Hold din computer, bærbare computere, tablets og telefoner opdaterede.
• Køb et godt antivirusprogram, der aktivt scanner computeren regelmæssigt, registrerer skjult malware og kæmper mod ondsindede aktiviteter.
• Undgå at åbne phishing -e -mails fra en ukendt kilde.
• Åbn ikke pop op-links, der tilbyder gratis gaver.
• Del venligst ikke dine finansielle oplysninger med nogen, selvom nogen hævder at være fra banken.
• Hold dine adgangskoder stærke.

Investering i online sikkerhed er lige så vigtigt som at beskytte dit hus. Cyberkriminalitet vokser med den hurtigste hastighed, så sikr dine transaktioner med YesDefend.dk ved at have robuste sikkerhedsprogrammer.