Alle har WiFi -routere derhjemme, som spreder internetsignalerne i et hus til hele familien. Folk, der besøger dit sted, beder om WiFi -adgangskoder til at forbinde deres telefoner eller bærbare computere. Mange mennesker får adgang til din WiFi -router på kort tid. WiFi -signalerne har ikke grænsebegrænsninger, og de kan passere vægge i dit hjem. På samme måde, hvis du bor i en lejlighed, går signalerne ud over væggene. Det er således ikke let at kontrollere WiFi -adgang. Det bringer dog dine oplysninger i fare. Så det er vigtigt at tage forholdsregler for at forbedre sikkerheden i din hjemmrouter.

Her er et par trin til at forbedre sikkerheden på din hjemmrouter…

Skift navnet på netværket

Hvis du vil sikre dit netværk mod uautoriseret adgang, skal du ændre netværkets standardnavn. Hold det lidt anderledes end de sædvanlige. Når du ændrer routerens navn, kan hackerne ikke gætte routertypen, og det bliver svært for dem at hacke din forbindelse. Når de kriminelle får at vide om routerens producent, finder de ud af sårbarhederne og retter sig mod disse svage punkter. Vi anbefaler ikke at beholde navnet som “Zacks WiFi”, fordi det hurtigt vil fortælle dem, hvilket netværk der er dit.

Hold adgangskoden stærk.
Folk indstiller normalt adgangskoder, f.eks. 11111111, 123456789 eller deres navne, hvilket øger sikkerhedsrisikoen. For at kontrollere adgangen skal du holde adgangskoden solid og udfordrende. Hvis du er bange for at glemme adgangskoden, lad os fortælle dig, at der er måder, du kan slå en adgangskode op på, som er blevet indstillet til din routers forbindelse. Så du skal ikke bekymre dig om det! Indstil en god adgangskode, der skal indeholde mindst 20 bogstaver, tal og symboler for at gøre det kompliceret.

Aktiver netværkskryptering
Næsten alle trådløse netværksforbindelser har flere krypteringssprog, f.eks.WPA2, WEP, WPA osv. For at sikre sikkerheden. I dag er WPA2 den mest førende sikkerhedsnetværksprotokol, der krypterer al den trafik, der kommer til WiFi -netværket. Hvis du ikke har aktiveret trådløs netværkskryptering, skal du gøre det nu og sikre din forbindelse.’

Placer din router midt i dit hus
Nå, den ideelle position er at indstille din router et sted på den centrale position. Du har sandsynligvis ikke tænkt på, hvordan routerens position kan påvirke sikkerheden. Men det gør det. Hvis du placerer din router i midten, reducerer det signalet for udenforstående, og dit netværk vil ikke blive opsnappet af en tredjeperson.

Følg ovenstående trin for at sikre dine netværk. Husk, at sikring af et hjemmenetværk bør prioriteres. For at beskytte dit netværk 100% – kan du besøge YesDefend.dk og gøre dit system klar mod ondsindet adfærd.