For et par årtier siden var en stor økonomisk kriminalitet at stjæle nogens tegnebog eller stjæle en bank osv. Men nu, som alt andet, er finansielle kriminaliteter også flyttet til online platforme. Internet- og e-handelsvæksten er mærkbar. Hvor internetvæksten har været til gavn for mange mennesker, er cyberkriminalitet også nået det næste niveau. Den primære årsag er, at internettet har gjort det let for alle at få adgang til oplysninger. At lægge oplysninger på forskellige websteder er blevet så almindeligt, at folk ikke engang betragter det som en trussel.

Desuden er mange mennesker uvidende om den stigende cyberkriminalitet. Så de tager ikke nødvendige sikkerhedsforanstaltninger. Blandt alle cyberkriminaliteter er online ID -tyveri blevet et væsentligt problem. Denne kriminalitet har været stigende siden udbruddet af pandemien. Mange virksomheder har allerede oplevet dette angreb og tabt millioner af dollars. Denne artikel fortæller dig, hvad online ID -tyveri er, hvordan det sker, og hvad du kan gøre derefter.

Online identitetstyveri
Cyberkriminelle får adgang til dine personligt identificerbare oplysninger (PII) via malware eller phishing -e -mails osv. For at begå svig. Denne stjæling af digitale personoplysninger og oplysninger kaldes online identitetstyveri. Den digitale PII indeholder meget følsomme personlige oplysninger som f.eks. Bankkontonumre eller personnumre osv. Disse svindlere præsenterer sig selv som dig og bruger dine oplysninger. Identitetstyveri har påvirket millioner af mennesker verden over, og det er en kritisk voksende cybersikkerhedstrussel.

Hvordan sker det, og hvad kan du gøre?
Mange sociale medieplatforme, applikationer og websteder kræver dine data, før du begynder at bruge dem. Mens de lægger personlige oplysninger, tager mange mennesker ikke de korrekte sikkerhedstrin, og svindlere drager fordel af dem. Lad os se på den taktik, kriminelle bruger til at stjæle dine data. det vil hjælpe dig med at sikre dine data fra at stjæle.

• Ondsindet software: det er det mest almindelige trick, der bruges af kriminelle. Du kan muligvis se nogle mistænkelige filer dukke op på skærmen. Disse filer indeholder malware, der kommer ind på din computer og afslører personlige data.
• Phishing: svindlerne sender dig e -mails, f.eks. “Åbn denne e -mail for at få en gratis pizza”, og tvinger dig til at åbne et link ved at angive din personlige informationer.
• Pharming: det er en situation, hvor din browser bliver hacket uden din viden.
• Andre end disse metoder bruger kriminelle svage adgangskoder til at få adgang.

Det anbefales at ignorere uopfordrede e-mails og beholde et robust antivirus -sikkerhedsprogram for at sikre din enhed. Hold desuden dine adgangskoder stærke, og aktiver multifaktorgodkendelse, når det er muligt. Det er bedre at have regelmæssige PC -scanninger fra en pålidelig og autentisk platform, som YesDefend.dk.

YesDefend.dk tilbyder sikkerhedspakker til overkommelige priser og en gratis PC -scanninger for at sikre dig og din familie online sikkerhed.