Ingen tvivl om, at Malware er ægte og inficerer computeren. Vi vil her hjælpe dig med at forstå, hvordan malware kommer ind på din computer. Vi vil have en dyb indsigt i kriminelle metoder til at inficere din enhed og stjæle dine data.

Gratis programmer og software
Normalt bliver folk begejstrede, når de får noget gratis, men de glemmer, at gratis ikke er 100% gratis i virkeligheden. De virksomheder, der tilbyder gratis programmer og software, bytter altid ud ved at samarbejde med andre tredjepartsvirksomheder. Disse virksomheder samler deres planer sammen med tilføjelser. Disse tilføjelser kan dog have skjulte spyware, browserhackere eller annoncebiblioteker i sig. Disse former for malware forårsager ikke ligefrem systemdestruktion, men forstyrrer regelmæssig programmering. Desuden kan disse vira stjæle information.

Peer-to-Peer File Sharing Services eller Torrents
Det er ikke rigtigt at downloade ethvert medie ulovligt, men tingene foregår på denne måde. BitTorrent er en berømt applikation, som folk bruger til at downloade medier via peer-to-peer fildeling. Disse filer besøger forskellige computere og forskellige enheder, før de kommer til din enhed. Der er chancer for, at ikke alle enheder har internetsikkerhedsprogrammer, så de let bliver inficeret med malware. Denne malware kommer ind på din computer under fildelingen. Desuden sætter hackerne nogle gange falske filer med malware på den mest populære downloadingsfil eller applikation. Når du downloader den pågældende fil eller applikation, får den falske fil med Malware også en vej ind på din enhed.

USB eller andre flytbare medier
Kriminelle har indført en anden måde at overføre Malware til dit system via en USB -stick. Denne malware er skjult i firmwaren, som findes integreret i hardwaren. Firmwaren udfører den primære funktion af USB. Da virussen gemmer sig i firmwaren, bliver det udfordrende at opdage den. Nogle af USB -opladerne har også skjult malware. Derudover kan andre eksterne enheder som cd’er, dvd’er og ekstern hardware også få virussen, hvis den er forbundet med inficerede computerenheder.

Scareware
Det er en virus, der foregiver som internetsikkerhedssoftware. Du kan muligvis se nogle pop-up-meddelelser, der hævder, at din enhed har virus, hvilket ikke er tilfældet. Den indeholder normalt links til “oprydning af virussen”, som inficerer din enhed.

Har du brug for et internetsikkerhedsprogram?
Internetsikkerhed er ganske afgørende i denne digitale tidsalder. Næsten hver person bruger internettet, og cyberkriminelle forsøger at drage fordel af denne øgede brug. YesDefend.dk tilbyder dig de bedste internetsikkerhedsprogrammer og antivirussoftware inden for dit område. Ikke kun dette, men vores kompetente team udfører også en gratis PC-scanning for at afdække den skjulte malware.