Verden bliver mere digitaliseret dag for dag. Mobiltelefoner, der blev brugt til at foretage opkald og SMS, skifter nu til et andet teknologiniveau. De er ikke mindre end en lille pc i lommen. Det er ikke underligt, at en smartphone indeholder alle de personlige og professionelle detaljer, fordi mobiltjenester dækker et bredt spektrum, herunder bank, fakturering, online shopping, uddannelse, kontorarbejde og mere. Ifølge en undersøgelse udfører næsten 39% af mobilbrugere netbank ved hjælp af deres smartphones. Denne procentdel vil sandsynligvis vokse i de kommende år. Således har smartphones popularitet og slap sikkerhed tiltrukket cyber -skurke. De bruger gamle og nye teknikker til at få adgang til mobile enheder. Nyere forskning konkluderede, at mobiltelefoner havde erstattet de fleste pc’er, og cyberkriminelle er motiverede til at udnytte det ekspanderende marked.

Hvordan beskytter du din telefon mod cyberhandlinger?
Det er lettere for kriminelle at stjæle data fra smartphones end fra pc’er. Således skal du følge de givne trin for at sikre dine data og undgå enhver risiko.

Hold din adgangskode stærk.
Det er nødvendigt at holde dataene beskyttet med stærke adgangskoder. At have svage adgangskoder eller gentagne adgangskoder gør din enhed sårbar. Hackerne får adgang til dine konti og udfører derefter ondsindede aktiviteter. Adgangskodesikkerhed er vigtig for at holde dine konti personlige og private.

Opdater operativsystemerne regelmæssigt
Virksomheder indarbejder regelmæssigt nye sikkerhedsfunktioner. Opdater telefonens operativsystem for at have den nyeste version. På samme måde bør du opdatere dine applikationer med jævne mellemrum for at sikre fortrolighed. Udviklerne gør en kontinuerlig indsats for at fjerne fejlene og gøre appen stærkere. De nyeste versioner erstatter hullerne, der kan gøre din enhed svag.

Gennemse kun sikre websteder
Mens du bruger internettet, skal du sørge for at besøge sikre websteder. De websteder, der har “HTTPS”, er for det meste sikret og beskyttet.

Brug ikke offentlig Wi-Fi
Offentlig Wi-Fi er en åben måde for kriminelle at stjæle dine personlige oplysninger. Brug aldrig offentlige internetforbindelser, fordi disse forbindelser normalt bærer ondsindet malware.

Undgå phishing -e -mails og pop -annoncer
Phishing-e-mails og pop-up-annoncer er de almindeligt anvendte hackertricks, hvor hackerne hævder en gave eller gør dig bange med udsagnet “du er i farezonen.” Disse e -mails og annoncer har et vedhæftet link, der fører dig til ondsindet indhold. Undgå således at klikke på e -mails og annoncer fra ukendte kilder.

Antivirus program
Den bedste mulighed er at have et antivirusprogram, der sikrer din mobil fuldstændigt. YesDefend.dk tilbyder sikkerhedsprogrammer i flere lag, der beskytter online browsing, sikre enhedsdata, sikrer sikkerhed for kontoadgangskoder og mere. Hvis du vil leve uden bekymringer, så kom til vores platform og få et robust anti-malware-program og kundesupport.