Næsten alle i denne verden har en smartphone i hænderne. Disse smartphones har forskellige funktioner og sikkerhedsteknikker. Tiden er forbi, hvor numeriske og alfabetiske adgangskoder var den sidste mulighed for at låse din telefon. Disse funktioner er nogle gange besværlige, da det bliver svært for folk at huske lange adgangskoder hurtigt. Tværtimod betragter folk gestusbaseret berøringsskærmlås som et mere ubesværet og pålideligt sikkerhedssystem. Selvom det er en let metode til at låse din telefon, men det kompromitterer også sikkerheden.

Folk holder deres låsemønstre normalt enkle; hvilket gør det let for andre at forudsige mønstrene. De svage eller lignende mønstre øger ofte cyberkriminalitet, da hackerne hurtigt lærer om mønstervalgene. Du kan spørge hvordan? Her er nogle statistikker om telefonlåsemønstre, der hjælper dig med at forstå, hvordan dit telefonmønster let er forudsigeligt.

Statistik om Låsemønstre
Mange former for forskning er blevet udført i årevis for at evaluere, hvordan cyber -skurke får adgang til mønsterlåse, og resultaterne var chokerende.

• Op til 44% af mennesker starter deres mønster fra øverste venstre hjørne.
• 77% af mennesker starter deres mønstre fra et hjørne.
• De fleste mennesker bruger kun 4 til 5 noder til at lave deres mønster.
• 10% af mennesker laver mønsteret i form af et bogstav. (som oftest er det første bogstav i en persons navn)
Din telefon indeholder mange oplysninger om dig, som skal være fortrolige på alle måder. Den voksende verden står over for mange cybersikkerhedsudfordringer; Derfor er det vigtigt at gøre alt for at sikre din enhed. En enkelt fejl kan føre dig til alvorlige problemer. En svag lås eller et enkelt låsemønster er forudsigeligt. Prøv at afslutte glatte mønstre og få et robust mønster, der ikke er let at kopiere.

Tips til at holde din adgangskode anderledes og unik

• Brug aldrig det første bogstav i dit navn som et mønster.
• Lav flere delefilter, mens du opretter et mønster; det vil give cyber -skurke en hård tid.
• Prøv at bruge flere koder til at gøre dit mønster langt og stærkt.
• Start aldrig dit mønster fra hjørnet. Brug i stedet den midterste node eller sideknude til at starte dit mønster.
• Bliv ved med at ændre dine mønstre, og brug aldrig et gammelt.
• Opdater din telefon regelmæssigt for at løse sikkerhedssvaghederne og gøre dit operativsystem sikkert.
• Installer et robust antivirusprogram til at identificere de potentielle cybertrusler.

YesDefend.dk er tilbyder robuste og pålidelige antimalware-programmer til beskyttelse af dine enheder, herunder telefoner, pc’er, iPads og bærbare computere osv. Disse antivirusprogrammer har beskyttelse i flere lag for at sikre din enheds 100% sikkerhed. Dit privatliv er vores største bekymring; Så vi gør alt for at holde dine data fortrolige.