En undersøgelse af BullGuard baseret i Storbritannien i 2012 viste, at 90% af befolkningen ikke har tillid til internettet. Hvad med dig? Føler du dig sikker på internettet? Da verden har taget en drejning mod digitalisering, fik dette spørgsmål opmærksomhed overalt. Mange undersøgelser er blevet udført for at kende den offentlige mening. En undersøgelse af 2000 internetbrugere afslørede, at selvom 75% af industrierne har skiftet deres forretning online, er millioner stadig bekymrede for netbank, e -mail og åbning af vedhæftede filer.

Selvom teknologien udvikler sig dag for dag, er der også nye sikkerhedshuller. Selvom operativsystemerne har indbyggede sikkerhedsprogrammer, dækker de ikke hullerne helt. Hackerne og cyberkriminelle drager fordel af disse overtrædelser. De fanger folk og angriber deres enheder. Cyberkriminelle får modet, fordi folk ikke anser sig selv i fare uden at have et korrekt aktivt antivirus -system. Folk overvejer ikke de øgede cyberkriminalitet.

Kriminelle har indført utallige måder at angribe din enhed på. Det kan være via en phishing -e -mail, uautoriserede filer, skjult malware og scareware. Uanset hvilket program eller websted du bruger, beder de om dine personlige oplysninger. Disse vira stjæler dine personlige og økonomiske oplysninger og misbruger dem. Derfor er et antivirus -sikkerhedssystem nødvendigt for at køre enheden sikkert. YesDefend.dk er en platform, der giver onlinesikkerhed til din enhed. Du kan stille et spørgsmål om, hvordan et antivirus -system kan redde os fra svindel. Tag et kig herunder:

Antivirus hjælper med at beskytte enheden mod forskellige former for malware. Disse kan være ondsindet software designet til at få adgang til den personlige enhed uden tilladelse via filer, downloads eller installationer. Nogle computerprogrammer er i stand til at oprette deres kopier for at have fuldstændig kontrol over enheden. Disse kan være farlige, da de gemmer sig i uskyldige filer. Desuden påvirker sådanne orme ikke kun en computer, men inficerer hele netværket. Derefter kommer trojaneren, der kommer væk til din enhed med en legitim fil. Denne trojan giver kriminelle mulighed for at styre din enhed eksternt. Desuden er Spywares designet til at indsamle oplysninger ved at skjule dem.

Disse vira kan ikke let identificeres med de indbyggede sikkerhedsprogrammer. Derfor bliver et antivirussystem obligatorisk software, der skal installeres. På Yesdefend.dk har vi designet solide og robuste online sikkerhedsprogrammer, der hjælper dig med at identificere skjult malware. De identificerer ikke bare computerormene, men kæmper også mod dem. Vores pakker er meget overkommelige. Du kan vælge bundtet efter dit behov. Desuden tilbyder vores team en gratis pc -scanning for at holde din enhed 100% sikker.