Det er vigtigt at holde din pc fri for vira og cybertrusler. Mange antivirusprogrammer er tilgængelige på markedet for at sikre dine filer og vigtige data. Men bortset fra antivirusinstallationen er en korrekt pc -scanning også vigtig. Det vil hjælpe dig med at identificere virussen og udnytte antivirusprogrammet fuldt ud. Nogle mennesker mener, at kun antivirusinstallation er nok, men det er ikke godt helt at stole på systemet 100% alene. Nogle gange er det nødvendigt at kommandere antivirussoftwaren til at scanne PC’en, før den identificerer malware grundigt. Dette er vigtigt, fordi nogle spionvirusser gemmer sig i uskyldige filer. YesDefend.dk tilbyder dig meget aktiv og effektiv antivirus -software og gratis PC -scanning for at holde din enhed(er) sikkre. Lad os se på, hvordan en PC -scanning kan hjælpe dig.

Fordele ved komplet PC -scanning
Hvis du udfører en fuld computerscanning, får du følgende fordele:

• En komplet og grundig computerscanning hjælper med at forlænge computerens levetid.
• Den komplette computerscanning sikrer, at du har de nyeste og opdaterede definitioner og let kan bruge cloud -detekteringsteknologi.
• Selvom du ikke har antivirus eller antimalware installeret på computeren, hjælper pc -scanningen med at registrere den skjulte virus.
• Nogle gange er virusene så stærke, at de deaktiverer det installerede antivirusprogram; i dette tilfælde kan du udføre en komplet pc -scanning ved hjælp af de bedste værktøjer.
• Det meste af tiden afslører dine data under brug, og trusler kan komme fra forskellige kanaler. Det er hovedårsagen til at have korrekt computerscanning.

Hvis du bruger online platforme, kan du have ubudne gæster, orme, bugs og vira, der gør vej til din enhed. Det bliver svært for en bruger at fjerne disse trusler, fordi selv en lille fejl kan påvirke din enhed og slette dine data. YesDefend.dk har opgraderet software og systemer til sikring af enheden. Vi forstår dit behov.

Du hører muligvis nogle falske ord som “scanning er bare spild af tid”, men det er ikke gyldigt. Ingen kan benægte eksistensen af ​​malware og virus. Derfor skal du have et ordentligt beskyttelsessystem for at holde dine vigtige data sikre hele tiden. Vi på YesDefend.dk scanner din PC uden at opkræve en krone. Vores professionelle og konkurrencedygtige team arbejder dedikeret og afdækker de skjulte virus. Selvom du skal installere et antivirusprogram, giver vi dig den mest effektive software til at automatisere processen. Du kan købe et hvilket som helst af vores produkter, som passer til netop dine behov, men kun hvis du har brug det. Et gratis scan er ikke forpligtende til et køb hos YesDefend.dk