Har du hørt, at “Intet er gratis i denne verden”? Selvfølgelig ville du have hørt om det. Det samme er tilfældet med gratis antivirusprogrammer. Selvom du ikke betaler noget beløb for at købe dette gratis sikkerhedsprogram, har det nogle skjulte omkostninger. Tværtimod ekstraherer betalte antivirusprogrammer ikke skjulte gebyrer fra lommen. I vores tidligere blogs talte vi om vores bedste sikkerhedsprogrammer, der er tilgængelige til overkommelige priser. Men du tænker måske, “er betalt antivirus virkelig det værd”? Lad os bare løse denne forespørgsel hurtigt ved at oprette en enkel, men betydelig sammenligning mellem gratis antivirus og betalte antivirusprogrammer.

Gratis men Basic
Du kan let finde et gratis antivirusprogram fra forskellige kilder, men disse antivirusprogrammer mislykkes ofte i at sikre dit privatliv fuldstændigt. Hvis du får et pålideligt gratis program fra et velrenommeret firma, kan du beskytte dine data, men denne sikkerhed vil være meget grundlæggende. I denne avancerede og yderst digitale verden kan en person eller en organisation ikke stole på grundlæggende sikkerhed.

Betalt Antivirus, men større funktionalitet
Cyberproblemer bliver mere og mere alarmerende dag for dag. Nu ved alle, hvor vigtigt det er at sikre computerenheder fuldstændigt. De betalte sikkerhedsprogrammer tilbyder mere end grundniveauet. Hver betalt software varierer i funktioner, men de er bedre end gratis programmer. De betalte programmer inkluderer funktioner som backup-support, underretningsadvarsler, onlinebeskyttelse, browsersikkerhed, forældrekontrol, opdateringer om potentielle trusler, regelmæssig scanning, automatisk registrering og mere.

Alt er flyttet til digitale platforme; folk handler online, spiller onlinespil, udfører netbank og mere. De betalte antivirusprogrammer sikrer dine online handlinger og beskytter også dine login -adgangskoder. De giver forældrene forældrekontrol for at begrænse deres børns adgang og undgå upassende indhold. Desuden bruger cyberkriminelle phishing -e -mails, svigagtige annoncer, ondsindede cookies og andre avancerede tricks til at snyde uskyldige mennesker. Dette kan sætte en hel organisation eller familie i problemer.

I denne kritiske tid er flerlagsbeskyttelse afgørende for hver lille til stor organisation. Hvert individ har brug for at beskytte sine data, ligesom han beskytter sit hjem. Cybercrooks udnytter stor fordel af Covid-19-situationen og spiller smart. Det er ikke let at holde dig i sikker afstand fra de tricks, som disse skurke bruger. Således er ekstra sikkerhed behovet for tid. Det er muligt med et pålideligt, stærkt, velkonstrueret og multi-featured betalt antivirusprogram.

Vores betalte antivirusprogrammer og pakker er ikke dyre
Hvis du ikke har købt et godt antivirusprogram, fordi de er dyre, så kom til vores platform. YesDefend.dk – har stærke og pålidelige antivirusprogrammer med de største verdenskendte antivirus firmaer, der giver familier og virksomheder beskyttelse i flere sikkerhedslag. Vi lytter til vores kunders krav og leverer den bedst mulige løsning.